люди Нео StandWithUkraine

Хто такі варвари та чому дії російської армії називають варварськими

Сейчас читают: 810
vogue.ua

Хто такі варвари та чому дії російської армії називають варварськими: з'ясовуємо в матеріалі. Варвар (від грец. мн. βάρβαροι — «іноземці», буквально — «ті, що бурмочуть») — зневажливий термін, яким позначають людину, представника певного народу або племені, що дійсно або уявно перебуває на доцивілізаційному або нижчому цивілізаційному рівні розвитку.

Таке визначення варварам дає вікіпедія. Початково назву "варвари" вигадали греки, причому застосовували її до всіх інших народів, які не володіли грецькою.

Грекам їхня мова нагадувала нерозбірливе, позбавлене сенсу бурмотіння ("вар-вар-вар", щось на кшталт сучасного "бла-бла-бла").

Неважко здогадатися, що слово "варвар" носило зневажливий характер. Слово "barbari" існувало й у давніх римлян. Станом на 28 червня 2022 російські нацисти пошкодили в Україні 628 закладів охорони здоров'яТелеграм-канал ВР УкраїниЗгодом слово "варвари" почало застосовуватися до кочовіх племен, які не вели осілого способу життя, не обробляли землю, не створювало запаси продовольства та не будувало будинків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA