Україна місто Софія спорт Ми з України Україна місто Софія

Це неймовірно: водоспад нагород у українських спортсменів

Сейчас читают: 902
vogue.ua

Українські спортсмени перемагають на міжнародних змаганнях. Завдяки ним український гімн лунає по всьому світові. Розповідаємо про останні гучні перемоги українського спортуНа чемпіонаті світу з водних видів спорту-2022, що триває в угорському Будапешті, збірна України здобула золото в довільних комбінаціях в артистичному плаванні.

У складі команди виступали Владислава та Марина Алексієви, Олеся Дерев’янченко, Вероніка Гришко, Марта Федіна, Софія Мацієвська, Дар’я Мошинська, Ангеліна Овчиннікова, Анастасія Шмоніна та Валерія Тищенко.

Це вже третя нагорода України на Чемпіонаті: напередодні срібли вибороли Марта Федіна (технічне соло), а також сестри Алексієви (дуети, технічна програмі).

На ЧС-2019 Україна здобула в цій дисципліні бронзу, у 2017-му — срібло, у 2013-му — бронзу. На Кубку світу з академічного веслування, що проходив польській Познані, чоловіча четвірка легкої ваги виборола срібну медаль.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA