України Володимир Зеленський Україна місто Софія місто Маріуполь місто Запоріжжя Нео StandWithUkraine Ми з України України Володимир Зеленський Україна місто Софія місто Маріуполь місто Запоріжжя

Хто така Тайра: все, що треба знати про відому волонтерку та медикиню

Сейчас читают: 321
vogue.ua

"З полону звільнено "Тайру" – українського медика й волонтерку Юлію Паєвську, вона вже вдома. Будемо працювати й надалі, щоб забрати всіх наших людей", – це повідомлення Президента України Володимира Зеленського миттєво облетіло мережі та викликало вир радощів.

Розповідаємо, що треба знати про легендарну постать Тайри. Чоловік Тайри Вадим та донька Анна-Софія втратили зв"язок з нею ще 14 березня.

З того моменту про жінку не було відомо нічого, крім фейків, які поширювала російська пропаганда. Родина розповідала в інтерв'ю, що 53-річна Паєвська має проблеми зі здоров'ям та потребує належного лікування: так, в неї протези в суглобах – наслідок бойового поранення, а також видалена щитовидна залоза, внаслідок чого жінці потрібна гормональна терапія.

Тайра має звання Народний Герой України. Стрілець за гороскопом (народилася 19 грудня 1968), президент федерації айкідо "Мутокукай Україна".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA