Концерт шоубізнес музиканти

Гурт СКАЙ виступив у Палаці спорту: яку суму музиканти передали на потреби ЗСУ

Сейчас читают: 106
hochu.ua

Цьогорічну програму святкування Дня Києва своїм першим великим концертом в Палаці спорту відкрив гурт СКАЙ – один з найпопулярніших рок-гуртів України, виступи якого завжди збирають повні зали, а більшість їх пісень стали справжніми рок-хітами.

Вщент заповнений Палац спорту, сотні українських військових – шанувальників творчості гурту серед відвідувачів, свято красивої музики, харизма та невгамовна енергетика фронтмена гурту Олега Собчука, військовий симфонічний оркестр та зіркові дуети, потужне світлове шоу, що створило неповторний вайб, благодійні збори на добрі справи та пропозиція руки й серця прямо на сцені – цим запамʼятається перший у 22-річній історії гурту СКАЙ виступ на концертному майданчику такого рівня.

Читати також Тіна Кароль співпрацює з легендарною Діаною Воррен: за її плечима пісні для Селін Діон, Тіни Тернер та інших У першому відділенні концерту СКАЙ разом з Ансамблем Збройних Сил України зіграв найзнаковіші пісні гурту.

Програму продовжили зіркові дуети: зі Златою Огнєвіч, Арсеном Мірзояном, SANNA та вокальною формацією "Піккардійська Терція".30 гривень з кожного проданого квитка будуть направлені на реабілітацію ветеранів через спорт і забезпечення національної збірної України в Invictus Games – "Іграх нескорених" у Дюссельдорфі цієї осені.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA