люди Нео війна в Україні

Як в часи Сталіна: концерт гурту "Звери" в росії скасували після доносу

Сейчас читают: 564
hochu.ua

У санкт-петербурзі скасували концерт гурту "Звери". Відомо, що на музикантів написали донос, їх розкритикували за відмову виступати у Криму та антивоєнну позицію.

Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!У російських ЗМІ зазначають, що декан факультету журналістики Московського державного інституту культури (МДІК) Юрій Кот заявив, що у соліста колективу Романа Білика "біографія справжнього представника п'ятої колони".

Також викладач засудив музиканта за те, що той ніколи не голосував на президентських виборах. Читати також "Це підпал": Тіна Кароль вразила вигинами у "голій" сукні (ФОТО) Крім цього, проти групи "Звери" виступив депутат cанкт-петербурга Костянтин Чебикін.

Він звернувся до прокурора міста скасувати концерт.Варто зазначити, що на початку повномасштабного вторгнення гурт на офіційній сторінці у Facebook висловився проти війни:Група "Звірі" проти війни!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA