Jerry Heil Концерт Kalush Orchestra новини шоубізнес пропозиція orchestra Jerry Heil

Kalush Orchestra продовжує дивувати: учасник гурту на сцені освідчився своїй дівчині (ВІДЕО)

Сейчас читают: 929
hochu.ua

Учасники гурту Kalush Orchestra продовжують радувати фанатів незвичайними новинами. Після того як на концерті КИЛИММЕН поцілував КилимВумен, сопілкар і бітбоксер Віталій Дужик вирішив теж не приховувати від фанатів зміни в особистому житті!

Музикант освідчився своїй дівчині просто під час виступу. Як це відбувалося і що артисту відповіла обраниця — дізнавайтеся на HOCHU.ua.Під час благодійного концерту в Польщі Віталій Дужик несподівано піднявся на сцену не в сценічному костюмі та з букетом квітів.

Сопілкар покликав свою кохану Євгенію, а коли та піднялася до нього — артист став на одне коліно та освідчився.Ти найпрекрасніша і найвеселіша дівчина у світі, з якою я хочу бути все життя.

Вийдеш за мене?— запитав Дужик. Читати також Найзагадковіший учасник Kalush Orchestra КИЛИММЕН розпочав сольну кар'єру (ВІДЕО) На кадрах видно, що дівчина явно не очікувала такого вчинку на очах у великої аудиторії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA