Скандал сексуальне насильство новини шоубізнес

Учасники Rammstein відмовляються працювати з солістом: легендарний гурт на межі розпаду

Сейчас читают: 375
hochu.ua

Соліст легендарного рок-гурту Rammstein Тілль Ліндеманн, який нещодавно епічно впав на сцені, вляпався в секс-скандал. Німецького вокаліста звинувачують у зґвалтуванні фанатки після недавнього концерту у Вільнюсі, а на тлі цього поповзли чутки, що гурт на межі розпаду.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Уперше про розпад гурту повідомило видання Bild з посиланням на власні джерела. За інформацією інсайдерів, екстравагантна поведінка соліста гурту вже неодноразово турбувала інших учасників, адже вона негативно впливає на репутацію Rammstein.Учасники гурту вважають, що поведінка Ліндеманна затягнула їх у бруд.

Останніми роками знову і знову з'являються натяки на розбрат. Кажуть, що також обговорювалося розставання,— кажуть джерела. Читати також Kalush Orchestra продовжує дивувати: учасник гурту на сцені освідчився своїй дівчині (ВІДЕО) Природно, нещодавні проблеми спровоковані чутками, що Тілль Ліндеманн міг зґвалтувати фанатку.

Ірландка Шелбі Лінн нещодавно заявляла, що стала його жертвою, коли приїхала на концерт Rammstein у Вільнюсі. Як повідомляло Made for minds, дівчину запросили на концертну вечірку, де вона зустріла фронтмена гурту Тілля Ліндеманна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA