Олексій Резніков Антон Геращенко Руслан Стефанчук Денис Шмигаль Валерій Залужний Михайло Федоров Олексій Резніков Антон Геращенко Руслан Стефанчук Денис Шмигаль Валерій Залужний

До роковин трагедії у Броварах: вийшов документальний фільм про Дениса Монастирського

Сейчас читают: 228
womo.ua

Проєкт створено до роковин трагедії, яка сталася 18 січня 2023 року у Броварах неподалік будівлі дитячого садка, де внаслідок падіння гелікоптера, в якому перебувало керівництво Міністерства внутрішніх справ України, загинув очільник МВС Денис Монастирський та його перший заступник Євгеній Єнін.

Стрічку присвячено дослідженню феномена екс-міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського – його ціннісних орієнтирів і пріоритетів, незвичайного стилю керівництва, реформаторських ідей, які він спромігся запустити до війни, а також жорстких, нерідко контроверсійних рішень, які той ініціював з початком повномасштабного вторгнення рф задля оборони нашої держави.

Загалом було записано близько 40 інтерв’ю з колегами, друзями та рідними Монастирського, крізь спогади яких відкриваються різні аспекти життя головного героя, його захоплення, сумніви, життєва філософія і принципи, яким він слідував.  Денис Монастирський був нетиповим українським чиновником, він захоплювався буддизмом і любив ходити в гори, власноруч відновлював архітектурні пам’ятки.

Денис Монастирський став унікальним явищем в українській системі влади, а його команда, частина якої загинула разом з ним в авіакатастрофі, фактично уособлювала незвичайну для української влади ідею етичного лідерства.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA