Оля Цибульська новини шоубізнес Оля Цибульська

Цибульська зізналася, як її чоловік відреагував на те, що вона "забрала Дзідьо" у дружини (ВІДЕО)

Сейчас читают: 772
hochu.ua

Популярна українська співачка та телеведуча Оля Цибульська зізналася, що думає її чоловік з приводу чуток, які ширяться в мережі, нібито Цибульська вкрала Дзідзьо у його дружини і тепер у них є близький зв'язок.

Подробиці - в нашому матеріалі.37-річна артистка опублікувала у себе в Instagram відео, на якому говорить про свого чоловіка та те, як йому важко жити з нею.

Зірка зазначає, що її коханому треба поставити пам'ятник, в першу чергу за те, що йому доводиться чути про свою дружину. Читати також "Дякую за урок": Альона Мозгова звернулася до Олександра Пономарьова після звинувачень у зрадах Зауважимо, що раніше, до публічності, Цибульська та Дзідзьо (Михайло Хома) мали окремі близькі стосунки.

Однак зараз, обоє говорять, що вони лише друзі та колеги по сцені.Оля заявила, що у неї є люблючий чоловік, з яким вона знайома із самої юності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA