місто Вікторія новини шоубізнес місто Вікторія

Б'янка забула вдягнути частину костюма: співачка засвітила свій зад просто на сцені (ВІДЕО)

Сейчас читают: 140
hochu.ua

Російська співачка Б'янка білоруського походження зганьбилася під час одного зі своїх нещодавніх виступів. Епатажна артистка вийшла на сцену в надто екстравагантному вбранні, яке зовсім не прикривало її сідниці.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua! Читати також Соліст рок-гурту "Акваріум" Борис Гребенщиков став "іноагентом" Відома артистка обрала занадто епатажний сценічний костюм, який не припав до душі навіть росЗМІ.

Під час свого виступу Б'янка вийшла до публіки в чорному боді та піджаку, який не прикрив її зад. Співачка, яка останнім часом сильно погладшала, вирішила наголошувати увагу фанатів на найбільш "пікантному", тому ще й розвернулася до глядачів задом, намагаючись станцювати тверк.Королева російського-народного ар-н-бі, яку ми втратили,- уїдливо зазначили російські ЗМІ.Нагадаємо, що співачці Б'янці ще 2017 року було заборонено в'їзд в Україну через її концерт в окупованому росією Криму.

А ось після повномасштабного російського вторгнення артистка вирішила прийняти мовчазну позицію, підтримавши геноцид українського народу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA