Сша Королівська сім'я Єлизавета IІ принц Гаррі Сша

Принц Гаррі повертається до Британії: стала відома причина візиту

Сейчас читают: 769
hochu.ua

Принц Гаррі, залишивши Меган Маркл в США, прилетить до Великої Британії на річницю смерті своєї бабусі, королеви Єлизавети II.

При цьому він не планує зустрічатися зі своїм братом, принцом Вільямом, та батьком, королем Чарльзом. Про це пише Daily Mail.Натомість герцог Сассекський відвідає щорічну церемонію нагородження благодійної організації WellChild, покровителем якої є останні 15 років.

Вона відбудеться всього за день до першої річниці смерті королеви. Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesФото: Getty Images Читати також Принц Гаррі планував спільний подкаст із путіним: про що герцог планував говорити з диктатором Хоча деякі можуть припустити, що для сім'ї було б непогано залагодити свої розбіжності, можливо, навіть у пам'яті покійної королеви, до цього ще далеко, - повідомляє інсайдер видання.До речі, на річницю смерті Єлизавети II жодних публічних чи приватних заходів не заплановано.

Очікується, що Король Чарльз зі своєю дружиною Каміллою у цей день не з'являтимуться на публіці.Востаннє принців Гаррі та Вільяма бачили разом зі своїм батьком на його коронації 6 травня 2023 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA