Олег Винник новини шоубізнес Олег Винник

Олег Винник повертається на сцену, але не збирається перекладати свої російські хіти

Сейчас читают: 830
hochu.ua

Улюбленець усіх "вовчиць" Олег Винник несподівано заговорив про повернення на сцену. Від початку повномасштабної війни співак відсиджувався в Німеччині, але нещодавнє інтерв'ю, схоже, стало ознакою до його великого повернення в медійний простір.

До слова, артист зачепив і тему перекладу власних пісень українською мовою. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю для "КРП" Олег Винник натякнув, що незабаром планує відновити концертну діяльність.

Судячи з усього, лікування артиста в Берліні від хвороби, яку він продовжує приховувати, вже наближається до завершення. З цієї нагоди фанаткам виконавця можна розраховувати на гастролі та нові композиції.Олег Винник більше ніколи не буде нічого фільтрувати й терпіти, і чомусь боятися.

Це величезне щастя вийти на сцену, побачити перед собою людей і запитати їх, що вони думають. І водночас ти розумієш, що вони дихають одним диханням...

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA