місто Курган музика українська музика ЗСУ місто Курган

ATLAS UNITED 2024: найбільший музичний фестиваль країни повертається та збирає 100 млн грн для ЗСУ

Сейчас читают: 792
womo.ua

На глядачів чекатимуть виступи понад 70 українських артистів: «БУМБОКС», АРТЕМ ПИВОВАРОВ, «ЖАДАН І СОБАКИ», «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ», DANTES, «КУРГАН & AGREGAT», «ДРУГА РІКА», LATEXFAUNA, VERKA SERDUCHKA & BAND, MELOVIN з ексклюзивною премʼєрою українськомовної програми та інші.

Мета фестивалю — зібрати щонайменше 100 мільйонів гривень, щоб підтримати сили оборони. Частина коштів буде спрямована на придбання роботизованих платформ через UNITED24, інша — на забезпечення Збройних сил України дронами, зокрема на харківському напрямку, спільно з партнерами фестивалю.

Цього року квитки будуть ексклюзивно продаватися через застосунок monobank. 15% з вартості кожного квитка на ATLAS UNITED 2024 перераховуватимуть на збір.  Читайте також: Магнітні бурі у червні 2024 року: коли та на що чекати ATLAS UNITED 2024 також підтримають світові артисти, імена яких поки що тримають у таємниці.

Вперше після початку повномасштабного вторгнення вони виступатимуть з ексклюзивними концертами у межах фестивалю. Частиною програми стануть виступи зірок «підпільних стендапів», серед них: Василь Байдак, Настя Зухвала, Свят Загайкевич, Сергій Чирков, Світлана Немонежина, Женя Коротков та багато інших.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA