Lake Studio Украина украинские дизайнеры Lake Studio Украина

Made in Ukraine: найкращі сукні-комбінації від українських дизайнерів

Сейчас читают: 663
vogue.ua

Серед усіх шовкових суконь особливе місце в серцях і гардеробах багатьох модниць займають саме сукні-комбінації. Попри те, що білизняний стиль то знову повертається у гіт-парад головних тенденцій, то знову ненадовго зникає, сукня-комбінація – константа, яка завдяки своїй лаконічності змогла пережити швидкоплинні тренди.

Vogue. ua зібрав найкращі моделі в колекціях українських дизайнерів. Сукні-комбінації по-справжньому універсальні. Вони доречні і для відпустки, і для щоденних образів, і для офісних луків.

Щоб створити вечірній образ, досить додати до сукні босоніжки з тонкими ремінцями та мінісумку. Цього літа на особливу увагу від українських брендів заслуговують моделі яскравих кольорів: зелений, як в Anna October і Serenity, та насичений помаранчевий, як у MustHave і The Body Wear.

Звісно, залишається актуальною і базова палітра, як-от нюд або відтінок запорошеної троянди. Такі сукні-комбінації можна знайти в колекціях For Sea Studio, MUSE та Lake Studio.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA