штучний інтелект Королівська сім'я Барбі

Гламурна королівська родина Британії: штучний інтелект переніс монархів у світ Барбі (ФОТО)

Сейчас читают: 679
hochu.ua

Чи бачив хтось з монархів фільм “Барбі” з Марго Роббі та Раяном Гослінгом у головних ролях - невідомо. Втім, у них самих з'явилася можливість побачити, який вигляд вони мали б у світі Барбі.

Про це пише Daily Mail.Так, цифрові художники storial.media знайшли подібність між монаршою родиною та представниками лялькового світу Барбі.

На світлинах, згенерованих штучним інтелектом, зображені стильна Кейт Міддлтон, витончена принцеса Діана та гламурна Меган Маркл, покійна королева Єлизавета II, нинішній король Чарльз III з дружиною Камілою, а також принци Вільям та Гаррі.Фото: storial.media Фото: storial.media Фото: storial.mediaФото: storial.media Фото: storial.media Фото: storial.media Читати також Українська Барбі: дизайнер представила гламурні сукні для вечірки і свята (ФОТО) Фото: storial.media Фото: storial.mediaФото: storial.mediaФото: storial.media Фото: storial.media Фото: storial.media Читати також Абсолютний рекорд! "Барбі" та "Оппенгеймер" стали найкасовішими фільмами 2023 року Нагадаємо, що комедійний фільм “Барбі” розповідає про подорож Барбі та Кена у реальний світ, щоб віднайти справжній сенс щастя.

Відомо, що за перші п’ять днів прокату в Україні, цей фільм переглянуло в кінотеатрі понад 226 тис. глядачів, завдяки чому фільм зібрав рекордні 33 млн грн.Також раніше ми розповідали, що Марго Роббі показала унікальний будинок Барбі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA