Скандал новини шоубізнес

"Лікувала ртуттю та скипидаром". Відомо, за що "Одеській Барбі"-зрадниці пред'явили звинувачення у росії

Сейчас читают: 834
hochu.ua

Скандальна блогерка українського походження Валерія Лук'янова, більш відома як "Одеська Барбі" потрапила в справжню халепу. Справою жінки зайнялася московська прокуратура.

Подробиці - в нашому матеріалі.Як повідомляв раніше Обозреватель, на Валерію, яка, до речі, під час російського вторгнення на територію України знаходилася в москві, свою пристальну увагу звернула тамтешня правозахисниця Катерина Мізуліна.

Отож, у російських органів виникли питання до діяльності Лук'янової. Читати також Скандальна блогерка закрутила новий роман: як виглядає бойфренд Юлії Верби (ФОТО) Як виявилося, Мізуліна є очільницею так званої організації "Ліги безпечного інтернету".

Відтак у неї з'явилися закиди до блогерки щодо її "лікування в Мережі". Генеральна прокуратура доручила прокуратурі міста москви перевірити діяльність одеської "Барбі" - блогерки Валерії Лук'янової.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA