Элина Свитолина Еліна Світоліна Сша Марокко спорт РЕЙТИНГ WTA війна відео Элина Свитолина Еліна Світоліна Сша Марокко

Українська тенісистка Еліна Світоліна розгромила першу ракетку рф: відео

Сейчас читают: 159
womo.ua

Українська тенісистка Еліна Світоліна пройшла до чвертьфіналу хардового турніру в США, здолавши двох спортсменок під «нейтральними» прапорами з рф та Білорусії.

Про це пише «Телеграф». Зазначається, що 2 серпня 2023 року, українська тенісистка Еліна Світоліна (№27 WTA) провела очний поєдинок проти найкращої російської тенісистки Дар’ї Касаткіної (№11 WTA). Читайте також: Спортсменка Марокко стала першою футболісткою, яка зіграла в хіджабі на ЧС-2023 У зустрічі другого раунду на турнірі у Вашингтоні (США) українка здобула впевнену перемогу з рахунком 6:2, 6:2.

Примітно, що Еліна взяла гору над росіянкою у восьми матчах із восьми. Читайте також: Українка Катерина Садурська встановила третій світовий рекорд з фрідайвінгу: фото та відео У першому колі Еліна здолала Вікторію Азаренко з Білорусі (7:6, 6:4).

У третьому раунді турніру WTA 500 українська тенісистка зіграє проти переможниці протистояння американок Джесіки Пегули (№4 WTA) та Пейтон Стернс (№59 WTA). Читайте також: Українська художня гімнастка Христина Погранична завоювала два «золота» та одне «срібло» Додамо, Еліна Світоліна після виходу до півфіналу «Вімблдону-2023» піднялася у світовому рейтингу на 49 позицій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA