Андре Тан Стиль Тренд одяг тренди Барбі Андре Тан

Сукні у стилі Барбі від модельєра Андре Тана (ФОТО)

Сейчас читают: 491
hochu.ua

Стиль Барбі щодня набирає ще дужчої популярності. Дівчата і жінки одягаються у символічні кольори, а ще — дістали зі своїх шаф гарні сукні, і почали носити їх на кожен день.

Раніше ми писали про базові речі для гардеробу, а тепер розкажемо, як може виглядати українська Барбі.Який був би стиль у Барбі, якщо б одяг для неї запропонував український модельєр Андре Тан?

Зі слів відомого дизайнера, у цьому випадку потрібно звернутися до штучного інтелекту.Саме така програма зможе представити варіанти, як би виглядала лялька у звичних для нас нарядах, проте в рожевих і малинових кольорах.

Читати також Українська Барбі: Оля Полякова створила власну колекцію ляльок @andre_tan_officialРозповідаючи про культовий тренд, Андре Тан зізнався, що починав шити і моделювати саме на ляльках:Моя кар'єра дизайнера почалась саме з одягу для ляльки Барбі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA