Анна Ковпак Мода Тренд взуття Анна Ковпак

Барбі — це про стиль життя: 10 пар рожевого взуття на літо 2023. Будь в тренді!

Сейчас читают: 327
hochu.ua

Цього року рожевий колір вийшов на новий рівень популярності. Далеко не останню роль у цьому феномені зіграв фільм Барбі. Тепер майже кожна дівчина, якщо не прагне, то придивляється до рожевих виробів і намагається впровадити їх у свій гардероб.Стиліст Анна Ковпак радить почати "знайомство" з рожевим кольором з взуття.

За словами експерта, цей відтінок дуже легко поєднується з іншими кольорами, тому додати його до свого гардероба буде нескладно, особливо якщо ви любите нейтральні та базові відтінки.

Читати також Комбінація та піджак: наймодніші сукні 2023 року у мінімалістичному стилі (ФОТО) Стиліст радить звернути увагу на 10 пар модного взуття у рожевому кольорі.

Ви можете зробити ставку на балетки, які теж дуже популярні у 2023 році, або ж на сандалі у спортивному стилі. Для тих, хто любить більш вишукане взуття та бажає підкреслити свою жіночність, можна підібрати класичні туфлі човники або босоніжки на невеликих підборах.Дуже ефектно влітку 2023 року також виглядатимуть босоніжки на зав'язках та платформі у рожевому кольорі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA