Giorgio Armani новинки Giorgio Armani

Giorgio Armani 2020: огляд літніх новинок косметики та парфумерії

Сейчас читают: 913
liza.ua

Бутіки з арт-об’єктами, власний глянець і дорогі реклами зі знаменитостями — це особливості гіганта модної індустрії Giorgio Armani.

За 45 років існування італійський бренд запустив сім лінійок продукції для різних цінових ніш, влаштував десятки грандіозних показів.

А такі зірки, як Девід Бекхем, Надя Ауерман і Стелла Теннат, пишаються співпрацею з компанією.Ми обговорили з менеджерами PARFUMS новинки від Giorgio Armani, і залишилися задоволені: інтригуючих б’юті-новинок це літо принесло чимало.«Хороший одяг допомагає відчувати себе впевнено», — так вважає засновник бренду, модельєр Джорджіо Армані.

Застосовуючи унікальні знання і сучасні технології, він створює розкішні вбрання, які не підвладні часу. Дизайнер також звертає увагу на кожну деталь, віддаючи перевагу якості, а не швидкоплинним трендам.«Як і одяг, косметика для макіяжу та парфумерія бренду не прив’язані до мінливих модних тенденцій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA