Євген Клопотенко місто Київ фестиваль куди піти у вихідні Євген Клопотенко місто Київ

Гастрономічний pop-up на Житньому ринку від Євгена Клопотенка

Сейчас читают: 269
womo.ua

8-9 липня Євген Клопотенко збере фермерів, крафтових виробників та шеф-кухарів на гастрономічному pop-up “Кий. ШЕФ. Хорив” на Житньому ринку. “Наша мета — повернути життя на Житній ринок.

Зробити його активним центром гастрономічного та культурного життя столиці. Житній має стати майданчиком з комфортними місцями для українських виробників та фермерів, а також простором з якісною українською їжею”, — наголошує Євген Клопотенко.

На гостей події очікують: Фермери та крафтові виробники з усієї України; Точки з їжею та напоями — як на сучасних європейських ринках; Імпровізована гастрономічна сцена, де шефи разом із зірковими гостями влаштують кулінарні батли; Освітня зона від української асоціації спільнот міжнародного руху Slow Food.

Гастрономічний pop-up від Євгена Клопотенка відбудеться за підтримки Київської міської ради та є благодійним — прибуток буде передано на відродження Житнього ринку (конкретний проєкт команда шеф-кухаря оголосить пізніше), а також “Благодійному фонду Сергія Притули” для придбання дрона DJI Mavic 3 Fly More Combo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA