жінки кар'єра Верховна Рада України

Галина Михайлюк представлятиме президента у Верховній Раді

Сейчас читают: 478
womo.ua

Новим представником президента України у Верховній Раді стала народна депутатка від партії «Слуга народу» Галина Михайлюк. Про це повідомили указом, опублікованим на сайті Офісу президента.

Галина Михайлюк закінчила Одеський державний економічний університет, а потім аспірантуру в Одеській юридичній академії. Пізніше вивчала міжнародне корпоративне та комерційне в Університеті Йорка.

Доктор юридичних наук, авторка понад 90 наукових публікацій. З 2019 року вона обіймає посаду заступниці голови Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності. Читайте також: Влада досі асоціюється з чоловіками.

Директор міжнародних представництв ПАТ Укрзалізниця про жінку в політиці та ризики бізнесу з підсанкційними компаніями Раніше посаду обіймав Федір Веніславський, член фракції «Слуга народу», який був звільнений 7 грудня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA