Нью-Йорк модель фігура Нью-Йорк

Бразильську модель Алессандру Амбросіо підловили на вулиці після виснажливого тренування (ФОТО)

Сейчас читают: 930
hochu.ua

У вівторок, 15 серпня, бразильська модель Алессандра Амбросіо поверталася з занять з пілатесу, коли її підловили вуличні фотографи.

Вони часто очікують знаменитість дорогою із зали, тож модель звикла до їхньої уваги. Втім, влітку можливостей зробити фото Амбросіо у папараці меншає, тому що вона багато часу проводить у відпустці та, швидше за все, пропускає тренування.

Читати також Белла Хадід пройшла 100-денний курс лікування небезпечного захворювання: як виглядає модель зараз (ФОТО) Цього разу для тренувань модель обрала світло-бузкові кроп-топ на тонких бретельках, лосини та спортивну кофту, яку Алессандра зав'язала на талії.

Доповнювали образ моделі кольорові кросівки, світла сумка, яку вона закинула на плече, та сонцезахисні окуляри. Також на моделі було багато прикрас - кілька підвісок на шиї та браслетів на руках, пара сережок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA