місто Лос-Анджелес співачка акторка місто Лос-Анджелес

Без макіяжу й просто одягнена: папараці підловили Гіларі Дафф після тренування (ФОТО)

Сейчас читают: 241
hochu.ua

У понеділок, 21 серпня, вуличні фотографи Лос-Анджелесу підловили  акторку і співачку Гіларі Дафф. Знаменитість, завершивши тренування, йшла вулицею до своєї автівки.

Дафф була вбрана у спортивний одяг, зокрема - чорні лосини, білий топ на бретельках, укорочену куртку з капюшоном молочного кольору.

В руках зірка несла чорну сумку від Chanel та воду. Взута акторка була у чорні кросівки. З прикрас цього дня Гіларі віддала перевагу підвісці у вигляді метелика, сережкам та каблучці.

Волосся зірки було дещо розтріпане та зібране назад. Макіяжу на її обличчі не було. Читати також Ліндсі Лохан показала фігуру через два тижні після пологів: чим так пишається актриса (ФОТО) Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesФото: Getty ImagesФото: Getty ImagesФото: Getty ImagesНагадаємо, що Дафф відома своїми ролями у таких фільмах та серіалах, як “Ліззі Макгвайр”, “Історія попелюшки”, “Гуртом дешевше”, “Піднеси свій голос”, “Агент Коді Бенкс”, “Ідеальний чоловік”, “Кадет Келлі” та “Краса і портфель”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA