нова колекція

У чому зігрітися цієї осені: нова колекція взуття й одягу Senses від Born2be вже в продажу

Сейчас читают: 517
beauty.ua

Бренд відомий широким асортиментом товарів, вигідними цінами й постійними акціями. Цієї осені бренд презентував колекцію Born2be Senses осінь-зима, кампейн якої відзняли в Ісландії — на острові льоду й незайманої природи.Прохолодна колористика Ісландії й дещо сюрреалістична природа створюють унікальний ландшафт, що ідеально співзвучний з осінньо-зимовою колекцією Senses від Born2be.

За словами її авторів, Senses — це три розділи історії про подорож Ісландією, островом з дещо мрійливою атмосферою, майже як у фільмах американського кінорежисера Веса Андерсона.

Senses — це про втечу від бурхливих мегаполісів до спокою, про комфорт бути собою та з собою.У лінійці Born2be Senses домінують стильні, зручні й мінімалістські образи, на які надихнули світові тенденції.

Серед них можна знайти актуальні стьобані жилети й куртки, трикотажні сукні та широкі штани, що нагадують моду сімдесятих років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA