Yves Rocher подарки парфюм Yves Rocher

Свято починається: б'юті-новинки від бренду Yves Rocher

Сейчас читают: 953
hochu.ua

Осінь — гарна нагода оновити свій б'юті-арсенал та підготуватися перед святами. В цьому вам допоможуть новинки від бренду Yves Rocher!Туалетна Вода огортає ароматними чарами та дарує святковий настрій.

Іскристі та вируючі ноти ожини та апельсину розкривають красу спокусливої ванілі. Свято починається! 1-2 натисками розпилювати на шкіру з відстані 5-10 см.Веганська формула**не містить інгредієнтів тваринного походження 671 грн.Придбати можна, перейшовши за посиланням: yves-rocher.ua.Потіште себе приємними митями насолоди, що подарує Парфумований Гель для Душу Ванільний Сад.

Його делікатний аромат миттєво дарує святковий настрій завдяки нотам ожини, апельсину та спокусливої ванілі. нанести на вологу шкіру, спінити, ретельно змити водою.Флакон виготовлений зі 100% переробленого** пластику та підлягає вторинній переробці.**За винятком домішокВеганська формула**не містить інгредієнтів тваринного походження 129 грн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA