фільми навчання кіно розвиток натхнення вибір редакції

Фільми, після перегляду яких хочеться навчатися та розвиватися

Сейчас читают: 117
womo.ua

Навчання та розвиток — це найкращі друзі, які допоможуть досягнути успіху у будь-якій сфері діяльності. Проте бути в постійному русі, гризти граніт науки та постійно займатися саморозвитком — праця не з легких, але якщо є бажання та сформовані цілі — це можливо.

Сьогодні хочемо допомогти вам отримати натхнення і мотивацію навчатися та розвиватися за допомогою цієї добірки фільмів. Читайте також: Ці фільми допоможуть зрозуміти та пробачити батьків Мотивуючі фільми для саморозвитку: топ-8 Редакція WoMo підготувала добірку з восьми фільмів, які можуть надихнути на навчання та самовдосконалення: Розумник Вілл Гантінґ «Розумник Вілл Гантінґ» (1997) — фільм про геніального хлопця, який, попри своє непросте життя, відкриває для себе цінність освіти та саморозвитку. Спілка мертвих поетів «Спілка мертвих поетів» (1989) — історія про вплив учителя літератури на своїх учнів, який спонукає їх мислити нестандартно і знаходити свою власну дорогу в житті. У гонитві за щастям «У гонитві за щастям» (2006) — фільм про людину, яка, попри всі труднощі, продовжує навчатися і прагнути кращого майбутнього для себе та свого сина. Ігри розуму «Ігри розуму» (2001) — біографічна драма про математика Джона Неша, який, попри боротьбу з психічним розладом, домагається визнання й успіху у своїй науковій кар’єрі. Геній «Геній» (2016) — фільм розповідає про те, наскільки важлива наполегливість і навчання, щоб розкрити свій потенціал, через історію взаємодії редактора і письменника. Соціальна мережа «Соціальна мережа» (2010) — історія створення Facebook, яка показує, як навчальні та інтелектуальні амбіції можуть призвести до революційних змін у світі технологій. Ерін Брокович «Ерін Брокович» (2000) — біографічний фільм про жінку, яка завдяки своїй

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA