биография фільми особисте життя відомих людей Різдво фільмографія різдвяні комедії

Кріс Коламбус: найкращі фільми режисера, що створив Різдво

Сейчас читают: 518
womo.ua

Кріс Коламбус — відомий американський кінорежисер, сценарист та продюсер, фільми якого бачили всі, та не всі про це знають. Його вважають творцем класики Різдва, і не дарма, адже саме він зрежисирував фільми, які ми звикли дивитися на Різдво чи Новий рік, а саме: «Один удома», «Гаррі Поттер«, «Гремліни», «Міссіс Даутфайр», «Хроніки Різдва«, «Подарунок на Різдво», «Різдво з невдахами», «Ніч у музеї» тощо.

Сьогодні хочемо відзначити фільми, які варто переглянути цього вечора, окрім класики перерахованої вище. Найкращі фільми Кріса Коламбуса: топ-10 Прислуга The Help, 2011 У 1960-х роках Євгенія «Скітер» Фелан, письменниця-початківиця, вирішує написати книгу з погляду чорношкірих покоївок, які працюють у білих сім’ях у її місті.

Вона звертається по допомогу до двох покоївок Ейбілін і Мінні, які спочатку вагаються, але згодом починають ділитися з нею своїми історіями.

Коли Скітер заглиблюється у проєкт, вона стикається з негативною реакцією з боку друзів та родини, яким неприємно, що правду викрито.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA