фільми кінопрокат постер трейлер фільму

Фільм «Тут і зараз» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 734
womo.ua

В український прокат цієї зими виходить фільм режисера Роберта Земекіса «Тут і зараз» (Here). Історія охоплює події одного будинку та його мешканців від минулого до далекого майбутнього.

Опубліковано офіційний український трейлер драми «Тут і зараз», а також постер та кадри знімання. Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 5 грудня 2024 року. Читайте також: Розумне кіно для розумних людей: 16 захоплюючих фільмів про геніїв Про що фільм «Тут і зараз»?

Сюжет коротко Кожне місце має власну історію. І, як не крути, а звичайний будинок у Новій Англії може розповісти чимало: від майбуття до давно минулих часів, як-от часи громадянської війни.

Або навіть зануритися у період, коли місцевими галявинами бродили мамонти. Це історія однієї родини і водночас сотні інших родин, які жили, кохали, втрачали й боролися за щастя саме тут, у цьому нічим не примітному будинку. «Тут і зараз» — офіційний український трейлер «Тут і зараз» (Here): актори, режисер та команда фільму До акторського складу «Тут і зараз» 2024 року увійшли: Том Генкс («Форрест Ґамп»), Мішель Докері («Джентельмени»), Пол Беттані (серіал «ВандаВіжен»), Келлі Рійллі («Гордість і упередження»), Робін Райт (серіал «Картковий будинок»), Ґвілім Лі («Богемна рапсодія»), Девід Фінн («Мавританець»), Офелія Ловібонд (« Композитор: Алан Сільвестрі (франшиза «Месники») та інші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA