Канада Колумбія фільми кіно цікаві факти постер трейлер фільму кадри Канада Колумбія

Фільм «Білосніжка» навесні вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 827
womo.ua

В український прокат навесні 2025 року виходить фільм режисера Марка Вебба  «Білосніжка» (Snow White). Disney розкаже історію про першу офіційну діснеєвську принцесу Білосніжку.

Опубліковано офіційний український трейлер сімейного фільму «Білосніжка» (Snow White), а також постер та кадри знімання. Прем’єра мюзиклу в українських кінотеатрах відбудеться 20 березня 2025 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у квітні 2024 року: 43 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що «Білосніжка» 2024?

Сюжет коротко «Білосніжка» — майбутній музичний фентезійний фільм, знятий Марком Веббом за сценарієм Грети Гервіг та Ерін Кресіди Вілсон.

Фільм є кіноадаптацією мультфільму «Білосніжка та сім гномів», заснованого на однойменній казці братів Грімм. «Білосніжка» — офіційний український трейлер Факти про фільм «Білосніжка» 2024 року  Білосніжка — юна принцеса вигаданого німецького королівства.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA