Аарон Тейлор-Джонсон постер трейлер фільму кадри Аарон Тейлор-Джонсон

Фільм «Крейвен-мисливець» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 521
womo.ua

В український прокат взимку 2024 року виходить фільм режисера Джей Сі Чандора «Крейвен-мисливець» (Kraven the Hunter). Британський актор театру, кіно та телебачення Аарон Тейлор-Джонсон у новій брутальній історії про становлення одного з найвідоміших антигероїв у всесвіті Marvel!

Опубліковано офіційний український трейлер екшну «Крейвен-мисливець» (Kraven the Hunter), а також постер та кадри знімання. Прем’єра стрічки в українських кінотеатрах відбудеться 12 грудня 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у квітні 2024 року: 43 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що «Крейвен-мисливець» 2024?

Сюжет коротко Фільм розповість брутальну історію про становлення одного з найвідоміших антигероїв у всесвіті Marvel, який в оригінальних коміксах вважається одним з головних ворогів Людини-павука.

Він мисливець на велику дичину і приймає чарівну сироватку, щоб мати надлюдські здібності та довге життя. «Крейвен-мисливець» — офіційний український трейлер Факти про фільм «Крейвен-мисливець» 2024 року  Фантастичний пригодницький бойовик «Крейвен-мисливець» – це новий супергеройський фільм про персонажа з коміксів MARVEL.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA