Джамала Євробачення новини шоубізнес Євробачення 2023

Порушила жорстке правило: Джамала обдурила організаторів Євробачення (ВІДЕО)

Сейчас читают: 824
hochu.ua

Співачка Джамала обдурила організаторів конкурсу, коли вийшла на сцену в гранд-фіналі Євробачення 2023. Артистка була однією із запрошених гостей від України та виступила з композицією "1944", з якою підкорила Європу у 2016 році.

Як виявилося, організатори до останнього не знали про те, що Джамала планувала дещо змінити фінал свого виступу. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Джамала зізналася, що у фіналі Євробачення хвилювалася не лише за виступ представників України, гурту TVORCHI, а й за власний вихід на сцену.

Виявилося, організатори до останнього не знали, що Джамала задумала зробити у фіналі свого номера. Для цього на репетиціях співачці довелося вдавати, що її виступ буде таким самим, як і у фіналі Євробачення 2016.Вболівала за наших і, звісно, трохи за себе.

Бо на всіх прогонах приховувала фінал пісні. Хвилювалася, що виріжуть,- зізналася Джамала. Читати також TVORCHI зізналися, що їм завадило під час виступу у гранд-фіналі Євробачення 2023 Наприкінці виконання своєї пісні "1944" Джамала прокричала зі сцени в Ліверпулі заклик: "Слава Україні!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA