місто Київ Нео Євробачення Євробачення 2023 місто Київ

Брат Бланки з Євробачення жорстко її підставив: виявилося, він підтримує диктатора путіна (ВІДЕО)

Сейчас читают: 951
hochu.ua

Представниця Польщі на Євробаченні 2023, співачка Бланка потрапила в гучний скандал. Через кілька днів після завершення конкурсу стало відомо, що родичі артистки, якій українці віддали найвищий бал у фіналі конкурсу, підтримують росію.

Деталі скандалу дізнайтеся на HOCHU.ua!Ще до початку Євробачення 2023 поляки були тим, що їхню країну представить співачка Бланка.

За їхніми словами, співачка нечесно перемогла в нацвідборі та посіла місце більш гідних конкурсантів. Однак навіть по завершенню міжнародного пісенного конкурсу, скандали навколо співачки ніяк не вщухають.

Так, користувачі Мережі знайшли інформацію, що її брат, на ім'я Олівер, підтримує диктаторський режим путіна. Читати також Порушила жорстке правило: Джамала обдурила організаторів Євробачення (ВІДЕО) Причиною тому стала публікація Олівера на сторінці у Facebook, яка повторює кремлівські наративи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA