люди контакт Нео

Емоційне вигорання. Ресурси. Мотивація

Сейчас читают: 257
psy-practice.com

В дитинстві по радіо часто лунала пісня "Бьюсь як рыба, а денег не надыбал". Хоча пісня про безгрошів'я образ "бьюсь как рыба" дуже зацікавив мене, оскільки до емоційного вигорання він має безпосереднє відношення.В контексті пісні риба, яка б'ється об сушу або лід-якась неправильна риба.

Вона знаходиться на межі виживання, тому що перебуває у нежиттєздатному середовищі. Розумієте що я маю на увазі? Для нормальної життєдіяльності риба повинна бути у воді (якщо не постійно, то хоча б переважну більшість часу).

Риба, яка б'ється об лід, або сушу -це хороший образ для описання віддаленості людини від власної природи. Така віддаленість-це ігнорування власних потреб, бажань та емоцій, яке в свою чергу призводить до емоційного вигорання.Чому таке ігнорування відбувається, або образною мовою-чому риба потрапляє на лід або сушу?

Давайте розбиратися!Доволі часто в житті ми потрапляємо в ситуації, коли реалізацію нажих бажань, або потреб неможливо здійснити в момент їхнього виникнення, або через короткий проміжок часу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA