знаменитости Кино мультфильм

"Дзеркало життя": прем’єра завершальної серії колоритної анімаційної історії гуцулів (ВІДЕО)

Сейчас читают: 257
hochu.ua

В мережі відбулась зворушлива прем’єра заключної серії колоритного анімаційного мультфільму про гуцулів — "Дзеркало життя". Деталі — у нашому матеріалі!"Дзеркало життя" — третя, заключна, серія оригінальних анімаційних історій про гуцулів та Гуцульщину від нового проекту з Коломиї Hutsul Planet.Перші два мультики — "Аркан" та "Ой зацвіли фіалочки", прем’єри яких відбулися у квітні, сумарно зібрали на YouTube уже майже півмільйона переглядів!

У третій серії анімаційної історії гуцул із "Аркана" та гуцулка із "Ой зацвіли фіалочки" одружуються! Аніматори із Hutsul Art Production відтворили в "Дзеркалі життя" увесь колорит справжнього, традиційного, гуцульського весілля — з прикрашанням весільного деревця, зняттям вельона з нареченої, запальними танцями дружбів та дружок, грою троїстих музик…Головна ж ідея фінальної серії анімаційної історії гуцулів — продовження роду, а відтак — збереження традицій рідного краю — від покоління та покоління.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA