Сша куда пойти куда пойти в Киеве куда пойти киев Сша

На ВДНГ можна буде дослідити життя динозаврів

Сейчас читают: 718
liza.ua

Унікальна для України розважально-освітня виставка-парк «Планета динозаврів»  — одна з найбільших експозицій, яку цього літа можна буде побачити на ВДНГ.

Її буде відкрито для відвідувачів Експоцентру уже 15 травня.«Планета динозаврів» — це унікальне поєднання розваг та наукового музею просто неба.

Над створенням експонатів для експозиції працювали вчені з музеїв природознавства Аргентини, Польщі, Китаю та США. Завдяки досконалому вивченню питання та підтримці анатомів, палеонтологів й істориків, головному креатору та ідейному натхненнику парка Дану Фіроу вдалося відтворити максимально реалістичні умови життя доісторичних істот.Дан Фіроу, засновник Планети динозаврів:Лісова зона Експоцентру була обрана нами для розміщення виставки не випадково.

Мета «Планети динозаврів» — відтворити доісторичні умови життя найбільших істот, що коли-небудь існували на Землі, а для цього нам було  потрібно максимально інтегрувати експонати парку у дике середовище.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA