Від пацанки до панянки От пацанки до панянки pazanki

Учасниця реаліті «Від пацанки до панянки» розказала про життя після проєкту

Сейчас читают: 808
liza.ua

Учениця Школи леді розказала, з ким орендує квартиру та про яку роботу мрієІрина #Бакуля Бакуліна прийшла на проект «Від пацанки до панянки» (Новий канал) із багатьма залежностями: алкогольною та наркотичною.

Дівчина дуже погано читала, а  поведінкові реакції не відповідали віку. Вона легко впадала в емоційну залежність, відчувала сильний голод в плані емоційної підтримки та любові.

А ще мала травматичний досвід в сім’ї. Все дитинство на її очах мати випивала і скандалила з вітчимом. Дівчинка росла в умовах п’янок, бійок і відсутності уваги до себе.– Це був один з найскладніших випадків за всю історію проекту, – розповідає психологиня Школи леді Наталія Борисова. – Ми з Ірою працювали над її емоційною саморегуляцією.

Особливо складно давалась робота з агресією. Ми вчили дівчину читати, висловлювати власні думки, формували навички ефективної поведінки в різних ситуаціях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA