интервью Незламні

«Наші дівчата дуже бойові»: Ірина Никорак про гуманітарний штаб та проєкт Arm Women Now

Сейчас читают: 379
womo.ua

Ірина Никорак — депутатка Київської ради. Під час війни вона заснувала волонтерський проєкт Arm Women Now («Озброїмо жінок зараз»).

Його мета — забезпечити українських захисниць якісною і функціональною формою. У проєкті «Незламні» вона розповіла, як виникла ідея виробництва жіночої військової форми, як приймальня депутатки стала гуманітарним штабом та у чому її секрет сили.  «Не вірила, що почнеться повномасштабна війна» Перед початком війни я перебувала у Києві і я не вірила, що почнеться війна, навіть 23 лютого не могла повірити, що буде такий повномасштабний наступ на територію України.

Десь усвідомлювала, що буде ескалація на східному, можливо, на південному напрямках, але що таке відбуватиметься на всій території України, у Києві та Київській області зокрема, навіть не уявляла, як і більшість українців.

Оптимістично я дивилася на цю всю історію, якщо так можна сказати. До війни я займалася громадською діяльністю — я вже друге скликання є депутаткою Київської міської ради по Оболонському району.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA