Украина Україна Казахстан місто Токіо спорт Бокс Олімпіада-2024 Олімпійські ігри-2024 Украина Україна Казахстан місто Токіо

Олександр Хижняк став чемпіоном Олімпійських ігор з боксу

Сейчас читают: 208
womo.ua

Олександр Хижняк, представник української збірної, виборов золоту олімпійську нагороду з боксу. У фіналі наш боксер переміг Нурбека Оралбая, який представляє Казахстан.

Вже у першому раунді Олександр частіше атакував суперника, але отримав лише мінімальну перевагу за оцінками суддів. Після другого раунду боксери мали рівну кількість балів, хоча Хижняк продовжував активний бій.

На початку третього раунду Оралбаю знадобилася медична допомога через кровотечу, та він знову вийшов на ринг. У цьому ж раунді українець здобув більшу кількість балів і врешті переміг роздільним рішенням суддів.

До речі, Нурбек Оралбай є чинним чемпіоном світу у вазі до 80 кг. Олександ Хижняк завоював своє перше золото Олімпіади. 29-річний полтавець вдруге в спортивній кар’єрі боксував у фіналі Олімпійських ігор у вазі до 80 кг.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA