Україна Нео Україна

Виховання у війну: Як говорити з дітьми про обстріли

Сейчас читают: 212
womo.ua

Уже понад вісім місяців країна перебуває у стані війни. Діти переживають цей період особливо важко, тож будь-які розмови з ними на воєнну тему потребують особливого підходу.

Разом із благодійним фондом «Зростай в родині» WоMо започатковує серію матеріалів про виховання дітей у період війни. Про те, як говорити з дітьми про війну, сьогодні розповідає координаторка фонду “Зростай в родині”, фахівчиня сфери соціального захисту дітей-сиріт та сімей з дітьми Євгенія Федорчук.

Приховувати від дітей той факт, що Україна знаходиться у стані війни, немає сенсу Головне – подбати про те, щоб дитина отримала всю потрібну інформацію від дорослих, які нею опікуються, відповідно до віку дитини.

Тут допоможуть  казки, легенди і навіть історичні факти про те що всі війни закінчуються миром, а добро перемагає зло. Ви самі маєте бути впевненими в перемозі України і в тому що війна – це тимчасове явище.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA