Сша місто Київ люди Сша місто Київ

5 найцікавіших виставок вересня в Києві, Одесі та Львові

Сейчас читают: 518
vogue.ua

Українські художники осмислюють війну – через бронзову скульптуру, документальну фотографію та сатиричний гумор. Ми зібрали найцікавіші виставки вересня – у Києві, Львові та Одесі.

Український дім, Київ; до 18 вересняВ Українському домі показують великий виставковий проєкт одного з найвідоміших українських скульпторів Назара Білика  – автора робіт у публічних просторах – наприклад, на київській Пейзажній алеї, учасника групових та персональних виставок в Україні, Німеччині, Австрії, Швейцарії, Великобританії, США. «Сплав» – це початок серії робіт над якими я працював останні 6 місяців, намагаючись відчути впливи війни", – каже художник.

Робота над серією «Сплав» стала для художника практикою пошуку нової форми та її ознак, дослідження простору і меж його впливу.

На виставці можна побачити нові роботи з бронзи. Галерея "Дукат", Київ, з 2 по 16 вересняМаксим Дондюк – український фотограф, який знімає війну з 2014 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA