переселенці військові

Компенсації від держави сім’ям військовим та переселенцям: як їх отримати

Сейчас читают: 505
womo.ua

Сотні тисяч українських військовослужбовців та військовослужбовиць понад п’ять місяців захищають Україну. Стільки ж людей вимушено покинули свої домівки та переїхали в інші міста чи за кордон.

Уряд затвердив виплату компенсацій сім’ям загиблих військових та переселенцям. Які наразі виплати здійснюються державою та як їх отримати, читайте у матеріалі.

Виплата сім’ям загиблих військових Право на отримання 15 мільйонів гривень одноразової допомоги родинам загиблих військових, які боролися проти окупантів, починаючи з 24 лютого 2022 року, забезпечує Постанова Кабміну №168 від 28 лютого.

Адвокат Андрій Новак у коментарі Українській правді повідомив, що на цю допомогу можуть розраховувати не лише члени сім’ї загиблого захисника, але й особи, які перебували на його утриманні Це, зокрема, батьки, дружина/чоловік, які не одружилися вдруге; діти, які не мають і не мали своїх сімей; діти, які мають свої сім’ї, але стали особами з інвалідністю до досягнення повноліття; діти, обоє з батьків яких загинули або зникли безвісти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA