місто Київ порнография місто Київ

У Києві заарештували мати за виготовлення дитячої порнографії

Сейчас читают: 350
womo.ua

Поліція затримала киянку, яка створювала та поширювала фото та відео матеріали порнографічного змісту за участі своїх малолітніх синів 14 та 9 років.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. 40-річна жінка 1972 року народження опублікувала інтернет-оголошення про закритий телеграм-канал із контентом відвертого характеру. «За 600 гривень відвідувачі отримували доступ до архіву з фото та відео дитячої порнографії.

В ході санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисниці ми вилучили гроші, мобільні телефони, банківські картки, флеш-носії та комп’ютерну техніку, на якій містився контент зі сценами статевих відносин відвертого порнографічного змісту за участю малолітніх хлопчиків.

Усе вилучене направлено на відповідні експертизи», – розповіли у поліції. ​​За виготовлення, розповсюдження та збут дитячої порнографії повідомлено про підозру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA