Надія Омельченко Надія Омельченко

Віцепрезидентка IT-Integrator Надія Омельченко отримала нагороду від Міністерства оборони за допомогу армії

Сейчас читают: 847
womo.ua

Віцепрезидентка компанії «ІТ-Інтегратор» Надія Омельченко отримала від Міністерства оборони України медалль «За сприяння Збройним силам України».

Нагорода призначена за значний внесок в організацію та надання всебічної допомоги особовому складу військових частин і підрозділів Збройних Сил України, підтримку бойового духу захисників державного суверенітету та територіальної цілісності України, активну волонтерську діяльність.

З початку війни у лютому 2022 року Надія Омельченко сформувала волонтерську підтримку від команди «ІТ-Інтегратор» бойовим підрозділам ЗСУ, ДСНС, фронтовим волонтерам та українцям, що постраждали від бойових дій. Читайте також: Бути лідером в Україні сьогодні — велика честь: Як Надія Омельченко поєднала бізнес та допомогу ЗСУ Надія Омельченко є колумністом WoMo, викладачкою курсу «Управління персоналом» Бізнес-школи «МІМ», засновницею декількох успішних бізнесів, ментором ініціативи «Дівчата STEM» та амбасадором проєктів жіночого лідерства в IT та вищому менеджменті.

The post Віцепрезидентка IT-Integrator Надія Омельченко отримала нагороду від Міністерства оборони за допомогу армії appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA