здоров'я актор хвороба Брюс Вілліс як виглядає

"Назавжди залишиться даром для нашої родини": дружина Брюса Вілліса опублікувала свіжі фото з актором

Сейчас читают: 670
hochu.ua

Емма Хемінг, дружина голлівудського актора і продюсера Брюса Вілліса,   на честь Дня батька опублікувала ніжне сімейне фото чоловіка разом з їхньою дочкою Мейбел Рей.

На знімку дівчинка зображена поруч з татом, який цілує її в лоб. День батька - це час, коли я можу замислитися над своєю глибокою вдячністю та повагою до Брюса, спостерігаючи за тим, як він виховує наших дітей.

Те, чого він їх навчає, може бути не зовсім "традиційним", але воно буде передаватися з покоління в покоління. Безумовна любов, доброта, сила, співчуття, терпіння, щедрість, стійкість.

Вітаю з Днем батька найкращого тата, якого я знаю, який назавжди залишиться даром для нашої родини, - підписала пост Емма. Читати також У Брюса Вілліса та Демі Мур народилася онука: як виглядає їхня дочка Румер через 2 місяці після пологів (ФОТО) Також в мережу потрапили світлини, на яких зірковий дідусь позує разом зі своєю першою онукою Луеттою на руках.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA