люди голосування

Долучайтесь до голосування: обираємо 30 знакових книжок нашої Незалежності

Сейчас читают: 487
hochu.ua

15 вересня розпочинається один з наймасштабніших в Україні онлайн проєктів, присвячений видатним літературним творам і виданням, що побачили світ з 1991 по 2021 роки — "30 знакових книжок Нашої Незалежності".

Український інститут книги та Міністерство культури України закликають долучитись до голосування, щоб разом створити унікальний список видань, що вплинули на формування та розвиток нашої країни та її громадян.З 15 вересня до 15 жовтня на сайті проєкту "30 знакових книжок Нашої Незалежності" серед довгого списку зі 100 видань, сформованого експертами книговидавничої галузі, літературознавцями, перекладачами, істориками літератури, можна проголосувати за книжку, що викликала суспільний резонанс, висвітлила важливі історичні події, повернула забутих персоналій, сприяла створенню національної ідентичності і становленню Незалежності нашої держави.

З видань, що представлятимуть як художню, так і науково-популярну літературу, за підсумками отриманої ними кількості голосів сформується

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA