Валерій Залужний ЗСУ день народження Валерій Залужний

“Усе, чого я досяг - це ти”: Валерій Залужний ніжно привітав найріднішу людину із днем народження (ФОТО)

Сейчас читают: 161
hochu.ua

Сьогодні, 24 липня, свій день народження святкує дружина Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, Олена. З цього приводу “залізний генерал” на своїй сторінці у Facebook опублікував їхнє спільне архівне фото.На ньому Олена Залужна позує в ошатній синій сукні, а поруч, притримуючи її за талію, у військовій формі стоїть і сам Валерій Залужний.

Спільну світлину він супроводив ніжним зверненням до коханої. Читати також Ектор Хіменес-Браво похвалився почесною нагородою від Валерія Залужного (ФОТО) Уявити не можу, скільки потрібно терпіння, мужності й мудрості бути поруч зі мною.

Навіть тоді, коли я не вірив сам собі, ти вірила в мене і підтримувала. Усе, що в мене є, і все, чого я досяг, - це ти. Дякую тобі за повітря, за серця стук і за мрії, які дійсно збуваються.

З днем народження, кохана, - пише Валерій Залужний. Фото: @vzaluznyjЩо цікаво, побачити цю світлину мала змогу обмежена кількість підписників “залізного генерала”, тому що наразі він має закритий акаунт у Facebook.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA