Мексика Тихий океан тварини новини світу подорож Мексика

Їли сиру рибу та пили дощову воду: моряк та його собака два місяці дрейфували у Тихому океані

Сейчас читают: 562
womo.ua

Австралійський моряк та його собака вижили після двох місяців дрейфування в Тихому океані. Їх вияви лили біля узбережжя Мексики.

Про це повідомляє Sky News. Зазначається, що австралійський моряк Тім Шеддок зі своєю собакою Беллою вирушив до Французької Полінезії з Мексики у квітні, але його човен потрапив у шторм через місяць подорожі.

Електроніка на його судні була пошкоджена, через що він не зміг викликати допомогу. Читайте також: Два тижні у джунглях Колумбії: знайшли чотирьох дітей, які вижили після авіакатастрофи 51-річний чоловік і його собака виживали під невеликим навісом на борту розбитого судна кілька тижнів, перш ніж їх помітив гелікоптер, який шукав тунця для рибальського судна. Читайте також: У Єгипті майже 70 людей заразилися невідомою хворобою: подробиці Завдяки дощовій воді та сирій рибі чоловік та його собака вижили.

Також експерт з виживання в океані Майк Тіптон з Університету Портсмута сказав Sky News, що Шеддок вижив завдяки поєднанню удачі та навичок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA