вагітність новини

Джинні з "Гаррі Поттера" показала, як виглядає напередодні пологів (ФОТО)

Сейчас читают: 562
hochu.ua

32-річна британська актриса Бонні Райт показала, як змінилася її фігура під час вагітності. Зірка серії фільмів про Гаррі Поттера, відома за роллю Джинні Візлі, вже зовсім скоро вперше стане мамою, а напередодні пологів вона показала свій округлий живіт.Днями Бонні Райт відвідала церемонію вручення студентської премії Yugo BAFTA в Лос-Анджелесі.

На захід акторка прийшла у скромному вбранні, яке добре підкреслювало її помітно збільшений животик. Так, зірка приміряла довгу синю сукню в дрібний квітковий принт, під яку одягла біркенштоки.

Читати також Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф уперше став батьком: перші кадри актора з малюком Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesНагадаємо, у березні 2022 року Бонні Райт вийшла заміж за Ендрю Лококо на таємній церемонії в Екологічному центрі в Сан-Хуан-Капістрано, Каліфорнія.

Уже за рік, у квітні 2023 року, пара повідомила, що незабаром у них народиться первісток, проте деталі розголошувати не стали - стать дитини та очікувана дата пологів поки невідомі публіці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA