Україна навчання програма розвиток Україна

Vodafone запустив програму стажування для української молоді

Сейчас читают: 954
womo.ua

Vodafone оголошує про старт 6-місячної оплачуваної програми стажування Vodafone Career Way 2023 і запрошує студентів 4-6 курсів та випускників ВНЗ розпочати свою кар’єру разом з Vodafone Україна.

Попередні програми стажування довели свою ефективність. Так, програма 2022 року дозволила 56% стажерів отримати пропозицію працювати у Vodafone, доєднатись до команди одного з найкращих роботодавців країни й продовжити свій шлях в компанії.

Програма Vodafone Career Way 2023 передбачає набуття практичного досвіду у шести напрямках компанії: Аналітика даних у маркетингу Аналітика даних у фінансах Аналітика даних у продажах Бренд-менеджмент Продакт менеджмент Закупівлі Читайте також: В Україні запустили інформаційну кампанію про сексуальне насильство, пов’язане з війною Мета програми – надати молодим талановитим фахівцям в Україні можливості для побудови професійної кар’єри, розвивати українську експертизу аналітики даних у сфері телекомунікацій.

Vodafone прагне підготувати молодих українців до ефективної роботи та успішного життя в умовах цифрової економіки, що гратиме важливу роль для відновлення країни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA